В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на базі Регіонального центру навчання іноземних мов представниками Cambridge Assessment English було проведено тренінг для професорсько-викладацького колективу факультету іноземних мов. До заходу долучилися викладачі Уманського національного університету садівництва та вчителі англійської мови Уманської ЗОШ №11.

Тренінг був організований координатором Uman English Learning Hub, професором кафедри іноземних мов УДПУ Оксаною Заболотною. Тренери (Дарина Ситник старший менеджер бізнес-розвитку в Україні, Кавказі та Центральній Азії; Юлія Шинкаруктренер-екзаменатор TKT YL, CPE, BEC Higher, CELTA-екзаменів) ознайомили з переліком сертифікаційних іспитів для викладачів і вчителів та з особливостями підготовки до міжнародних екзаменів Cambridge Assessment English.

Тренінг був проведений в інтерактивній формі, учасники мали можливість потренуватися у виконанні тестів різного формату. По завершенню заходу усі учасники отримали сертифікати.

Щиро вдячні Київському центру Cambridge Assessment English за змістовний та цікавий тренінг.

Пресцентр УДПУ