За сприяння Української Федерації Індустрії Безпеки, Української Федерації професіоналів безпеки, Української Федерації спеціалістів безпеки, Українського союзу пожежної та техногенної безпеки у столичному виставковому центрі «Київ Експо Плаза» пройшла дев’ятнадцята міжнародна виставка «Безпека-2014», яка уособлювала головну подію для ринку безпеки України. Упродовж дев’ятнадцяти років виставка «Безпека» стимулює приток інновацій в галузь, а в умовах сьогодення набуває особливого значення, демонструючи на одному майданчику новітні технології та обладнання для усіх галузей індустрії безпеки.


Учасниками виставки були викладачі кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки та студенти спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою» (економічний факультет). Вони відвідали семінар-практикум «Управління ризиками на робочому місці. Інструментарій», організатором якого був журнал «Промислова безпека».



Міжнародна виставка «Безпека-2014» продемонструвала, що найкращі науковці та практики країни об’єднали свої зусилля з метою визначення потенціалу завершених перспективних вітчизняних розробок і технологій, спрямованих на забезпечення ефективної безпеки країни.



Близько 100 установ, підприємств, організацій і компаній продемонстрували новітні технології та інноваційні рішення у галузі систем відеоспостереження, технічних систем та засобів безпеки, систем і засобів пожежної та техногенної безпеки, засобів охорони периметру.



Цього року викладацький та студентський колектив економічного факультету мав можливість наочно оцінити технічний потенціал комплексів засобів, систем і послуг із організації та проведення дій з метою безпеки компанії, офісу, підприємства, будинку і безпосередньо самої людини. Наша делегація змогла реалізувати свої плани у спілкуванні з представником партнера виставки журналу «Бізнес і безпека».


Пресцентр УДПУ