Вже промайнуло чверть століття, як у нашому місті був створений благодійний фонд для підтримки уманчан, які того потребують – інвалідів, ветеранів війни і праці, людей похилого віку.

Для відзначення 25-річчя міського Фонду соціальної допомоги імені О. Коллонтай у реабілітаційному центрі, що на вулиці Піонтковського, зібралися люди, причетні до благодійництва, – керівники підприємств, організацій, навчальних закладів, приватні підприємці, засоби масової інформації.




У доповіді заступника міського голови, начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер був здійснений короткий екскурс в історію створення Фонду, названі найбільш значимі програми та заходи останніх років, названі імена найбільших благодійників, серед яких – директор Уманського тепличного комбінату Микола Гордій, генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан. Доповідач підкреслила, що в останніх два роки особливо багато для підтримки і допомоги уманчанам зробив народний депутат України Антон Яценко.



Приємно, що серед закладів, що постійно і активно співпрацюють з Фондом, допомагають у проведенні різних міських акцій соціального спрямування, є і наш університет. На урочистостях була висловлена подяка ректору УДПУ імені Павла Тичини Наталії Побірченко за співпрацю, доброзичливість і милосердя у наданні допомоги тим, хто цього потребує, та з нагоди ювілею Фонду.


Вітаємо всіх благодійників з ювілеєм Фонду соціальної допомоги імені О. Коллонтай, Хай не збідніє рука, не зміліє душа тих, хто небайдужий до проблем оточуючих і готовий прийти на допомогу за покликом щедрого серця!

Пресцентр УДПУ