20 травня 2010 року за ініціативи студради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся традиційний конкурс краси «МІС ПЕДУНІВЕРСИТЕТ – 2010», в якому взяли участь 12 красунь – по одній представниці від кожного факультету. Тема цьогорічного конкурсу – «Міфи, казки та легенди». Тому і не дивно, що захід розпочався картиною божественної ідилії. Конкурс проходив у такі етапи: І – «Фотосесія», ІІ – «Ділова жінка», ІІІ - «Інтелектуальний», ІV - «Маскарад», V - «Мій талант», VI – «Вечірні сукні».

До складу журі увійшли: голова журі – завкафедрою техніко-технологічних дисциплін проф. Азізов Т. Н., члени журі: заступник голови профкому УДПУ доц. Гагарін М. І., звукорежисер студклубу Гончар О. Г., співвласник підприємства «Ваше таксі» Миколайчук О. Л., арт-директор dj-кафе «Іксія» Гончаров В.В.

За підсумками шести конкурсів остаточну перемогу здобула студентка економічного факультету Новохацька Ірина. Саме вона отримала корону та звання «Міс педуніверситет – 2010».

 

 

Титул «І віце-міс» дістався Худак Наталії (мистецько-педагогічний факультет), «ІІ віце-міс» - Семенюк Наталії (факультет української філології). Усі дівчата були оригінальні по-своєму і відзначились у певних номінаціях:

- «Міс оригінальність» - Усатюк Яна (фізико-математичний ф-т);

- «Міс чарівність» - Дубчак Олена (природничо-географічний ф-т);

- «Міс ніжність» - Мороз Жанна (ф-т дошкільної освіти);

- «Міс загадковість» - Радон Ганна (ф-т початкової освіти);

- «Міс грація» - Якименко Ганна (ф-т соціальної педагогіки та практичної психології);

- «Міс інтелектуальність» - Мошковська Анастасія (технолого-педагогічний ф-т);

- «Міс креативність» - Гуня Людмила (ф-т фізичного виховання);

- «Міс елегантність» - Павловська Лариса (ф-т іноземної філології);

- «Міс екстравагантність» - Аржанович Вікторія (історичний ф-т).

 

 

Дійство проводилося за фінансової підтримки профкому університету (голова доц. Осадчий О.С.), магазину іграшок «Каштан», підприємств «Ваше таксі» та «Світ вікон», торгівельного центру «Уманчанка», dj-кафе «Іксія». Зйомки конкурсу забезпечила ТРК «Сатурн – TV».

Усі учасниці конкурсу отримали не тільки гарний настрій, а й цінні подарунки. «Міс педуніверситет - 2010», «І віце-міс» та «ІІ віце-міс» отримали сертифікат на романтичну вечерю від одного зі спонсорів.

Слід відзначити підтримку студклубу УДПУ та активність студентської ради, представниками якої була проведена велика підготовча робота - пошук меценатів, рекламне та інформаційне забезпечення і безпосереднє проведення конкурсу.

На святі панувала приємна, доброзичлива і дружня атмосфера. А головне – конкурсантки отримали велике задоволення від участі у казковому дійстві. Вони особистим прикладом довели, що для кожної жінки дуже важливо бути зажди красивою і впевненою в собі. І цього можна досягти, якщо наполегливо і цілеспрямовано йти до поставленої мети.