Для студентів, що проживають у гуртожитку, заступник декана з виховної роботи факультету фізики, математики та інформатики Яна Усатюк організувала і провела серію майстер-класів «Імідж вчителя 21 століття». Перший майстер-клас передбачав огляд сутності поняття «імідж учителя 21 століття» як складової системи педагогічної майстерності. Особливу увагу приділено питанню зовнішнього вигляду сучасного педагога, культури поведінки, етикету, міміки, мовлення та інших важливих складових.

На другому майстер-класі «Системний догляд за шкірою – запорука молодості та доглянутості», студенти мали змогу не лише почути корисні поради щодо догляду за шкірою, а й закріпити на практиці ключові особливості правильного нанесення косметичних засобів. Юнаки також експериментували і приводили до ладу свій зовнішній вигляд, вивчаючи чоловічу систему догляду за шкірою. Вечір був пізнавальним, корисним та цікавим для кожного учасника. Адже справжній педагог повинен не лише мати енциклопедичні знання та володіти різними методиками викладання предметів, а й мати бездоганний зовнішній вигляд.

За планом роботи попереду ще декілька майстер-класів і заключний – дефіле, на якому студенти, що прослухали курс, своїм зовнішнім виглядом та поведінкою продемонструють отримані знання і покажуть власним прикладом який же він, вчитель 21 століття. Не пропустіть найцікавіше!

Пресцентр УДПУ