Пригорща добрих справ коштує більше діжки знань

Дж. Герберт

Напередодні світлих великодніх свят студентський актив навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти під керівництвом заступника директора з виховної роботи Наталії Коган та заступника голови студентського правління Вікторії Кутащук організували благодійний захід «Ярмарок добра».

Майбутні фахівці економіки відповідально поставилися до проведення благочинного заходу. Одягнені у вишиванки, вони гостинно зустрічали викладачів, співробітників та студентів нашого університету. Усі бажаючі могли придбати унікальні вироби ручної роботи, а також різноманітні смаколики, солодощі та страви національної кухні власного приготування. Національного колориту ярмарку додавали яскраві українські костюми та вишиванки, в які були одягнені юнаки та дівчата, глиняний посуд, композиції із злаків, квітів і трав. Тепла і приємна атмосфера гостинності доповнювалася поетичними примовляннями, частівками та скоромовками, щирими посмішками.

Зазначимо, що подібні кулінарні акції актив інституту організовує вже кілька років поспіль, спрямовуючи виручені від продажу кошти на благодійність.

Цьогорічний «Ярмарок добра» теж мав доброчинну мету – студенти збирали кошти для Анастасії Берестенко, яка бореться із страшним недугом – рецидивом лімфоми Беркітта. Усі, хто завітали на кулінарну акцію і придбали пропоновану продукцію, також долучилися до благородної справи і зробили хоч невеликий, але потрібний внесок у важливу справу - допомогти тому, хто потребує нашої допомоги. Відомий політичний діяч, вчений та письменник Бенджамін Франклін говорив: «Коли ви робите добро іншим , Ви в першу чергу робите добро собі ».

Колектив ННІ економіки та бізнес-освіти висловлює вдячність студентам, професорсько-викладацькому складу університету, гостям та небайдужим людям, які відгукнулися на акцію добра. Організаторів ярмарку нагородили дипломами та подарунками.

Пресцентр УДПУ