Нещодавно студентка-магістрантка факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Анжеліка Біленко взяла участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу «(Не) конференція молодіжних працівників». Захід проходив у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» за сприяння Міністерства молоді та спорту спільно з Всеукраїнським молодіжним центром та у партнерстві з Асоціацією молодіжних працівників України. Учасниками стали випускники і випускниці базового тренінгу програми «Молодіжний працівник».

У вітальному слові до учасників заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко розповіла про стан реалізації національної молодіжної політики в Україні і новини від Міністерства молоді та спорту України.

Упродовж трьох днів молодь з різних куточків України обговорювала питання стосовно подальшого функціонування та розвитку Асоціації Молодіжних працівників України та проводила різні активності.

«Роботу було проведено цікаво, весело та продуктивно, а позитивні емоції переповнювали кожного з учасників. Мали змогу продемонструвати свої досягнення та результати робити завдяки навчанню за програмою «Молодіжний працівник», обмінятися досвідом з представниками виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства різних регіонів України, перейняти знання та долучитися до напрацювання стратегічного розвитку програми «Молодіжний працівник» у найближчій перспективі. Тож дякую УДПУ та ФСПО за такі чудові можливості», – ділиться своїми враженнями Анжеліка.

Пресцентр УДПУ