Magna Charta Universitatum запрошує студентів до участі у вебінарі «Як студенти сприяють університетському життю та успіху? Ефективні шляхи впливу», який відбудеться 19 квітня 2021 року з 17:00 ‒ 18:30 CEST (за італійським часом). Завершення реєстрації: 18 квітня 2021 року. Участь у вебінарі безкоштовна. Вебінар проходитиме в онлайн-режимі на платформі Zoom. Посилання на приєднання буде надіслано за день до вебінару. Не пропустіть вебінар та, будь ласка, запросіть своїх друзів!

Охочим узяти участь у вебінарі писати на електронну пошту відділу з міжнародних зв’язків УДПУ імені Павла Тичини: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Про подію:

Студенти та науковці відіграють основну роль в освітній місії та житті університету. Оригінальна оновлена Magna Charta 2020 враховує їхні права та обов’язки.

Існує різниця в тому, як студенти з усього світу взаємодіють зі своїми університетами.

Мета вебінару: розглянути студентський внесок в успіх університетів, його переваги та що робить ці внески особливо ефективними.

У межах цієї події Оглядова комісія Magna Charta із задоволенням співпрацює з Всесвітнім студентським форумом. Під патронатом Всесвітнього студентського форуму перебувають найбільші студентські об’єднання у світі. Нині форум нараховує 183 студентські спілки зі 118 країн.

Пресцентр УДПУ