На факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся грандіозний благодійний концерт до Дня психолога та з нагоди завершення II зміни національно-патріотичного табору «Дія».

У рамках Дня психолога обрано кращих студентів факультету, яких нагородили цінними призами, грамотами та медалями. Перші, хто знаходять великі істини психології як науки в наш час - науковці-дослідники. Є такі і серед наших студентів. Найкращим студентом науковцем 2015 року стала Альона Завалко (45 група).


Бути психологом – це значить завжди бути готовим допомагати іншим. Волонтери ФСПО не залежно від обставин завжди готові прийти на допомогу. Вони постійно в русі, в пошуку людей, кому важлива й потрібна їхня підтримка та допомога. Як кращого волонтера 2015 року нагороджено студентку Аліну Бородачук (210 група).

Психологія – це не просто індивідуальне існування особистості, це ще й групова взаємодія. Кращою групою 2015 року стала 25 група, яка вже 2 рік поспіль виборює це звання.

Яскравим прикладом того, як потрібно по-психологічному правильно керувати колективами є старости ФСПО. У номінації «Найкраща староста 2015 року» перемогу здобула студентка Антоніна Кокоша (210 група).


Упродовж навчального року особлива увага приділялась першому курсу. На радість тут навчаються активні, ініціативні, повні натхнення молоді люди. Найактивнішим студентом першого курсу цього року став Михайло Хом’як.

Майбутні психологи постійно вчаться і не лише на парах, а й на наглядних зразках. Прикладом для наслідування є куратори, які допомагають та підтримують, тоді, коли потрібно, підказують, коли порада є вкрай важливою. Найкращим куратором 2015 року стала Галина Бондаренко. Студентські куратори, які зобов’язані бути креативними та активнішими за всіх впорюються з цим завданням на всі 100%. А перемогу здобув Андрій Козлов.


Факультет соціальної та психологічної освіти пишається, що саме в його стінах навчаються розумні, добрі, гуманні студенти, котрі прагнуть до звершень. І саме вони є основним двигуном всіх змін та росту психології. Кращим студентом 2015-го року став студент 5 курсу Микола Григор’єв.

Однією із арен діяльності психологічної сфери завжди були акції. Волонтери, студенти, викладачі, звичайні перехожі в одну мить можуть об’єднатися за допомогою цього цікавого виду діяльності. У рамках II зміни національно патріотичного табору «Дія» було проведено масу акцій на патріотичну тематику. Координатор табору Мар’яна Горенко відзначила найактивнішу 45 групу, яка провела найбільшу кількість акцій. Її студенти завжди з креативністю та небайдужістю ставилися до організації та діяльності табору. Також волонтери під час благодійного концерту подарували усім присутнім чудову акторську постановку на важливі теми у нинішній нелегкий для України час.











У перервах між нагородженнями талановиті студенти розважали гостей піснями та танцями. Приємним подарунком стали виступи тріо «Гонта» та неймовірного театру Тіней. На завершення студентський актив порадував усіх присутніх веселим патріотичним флешмобом. Всі у залі танцювали та раділи можливості прийняти активну участь у такій грандіозній події. Благодійний концерт ще раз показав, що на факультеті соціальної та психологічної освіти навчається талановита та патріотична молодь.

Пресцентр УДПУ