У читальному залі №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини відбулося засідання «Літературної кав’ярні», на якому зібрались шанувальники сучасної літератури. Кав’ярня – це платформа для поетів та письменників, як видатних, так і початківців, які тільки пробують приборкати літери в поетичні й прозові рядки.

Поети-початківці Наталія Кравченко та Софія Сароян (студенти природничо-географічного факультету), читали свої вірші, даруючи хороший настрій і натхнення усім присутнім. Відчуття душевного спокою та щастя викликали вірші Наталії Барвінок, методиста навчально-методичного відділу університету, яка поділилася своїми спогадами про навчання, враженнями про настрій учасників. Дуже емоційним та зворушливим був виступ студента історичного факультету Владислава Тарасюка, який зачарував співом, адже лише у кав’ярні можливе поєднання поезії та музики.

Важливою частиною заходу став виступ гостей – Ніни Шевчук, письменниці Нік Армс, автора роману «Істина в любові». Ця чудова жінка вразила своєю відвертістю та щирістю, презентуючи книгу, яка обов’язково буде цікавою для сучасного читача, оскільки в ній піднімаються одвічні проблеми добра і любові, шанобливого ставлення до батьків, виховання підростаючого покоління.

Гарний настрій, зустріч та спілкування із творчими людьми залишаться приємною згадкою в учасників заходу, принесуть натхнення і бажання повернутися у «Літературну кав’ярню» знову!

Пресцентр УДПУ