Студрада УДПУ(голова Катерина Денисюк) вперше провела загальноуніверситетський квест-посвяту першокурсників у студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Як з’ясувалося, недостатньо успішно скласти ЗНО, вчасно створити електронний кабінет, правильно виставити пріоритетність у заяві для того, щоб стати студентом УДПУ. Для цього потрібно мати іще неабияке почуття гумору та успішно виконати усі завдання квесту (вирішити складну життєво-студентську ситуацію, віднайти речі у гуртожитку чи точку доступу до інтернету, зібрати валізу, відгадати хто з якого факультету і т.д.). Винахідливими і спритними виявилися наші першокурсники. Долаючи усі перешкоди, вони легко дісталися до останньої станції, де урочисто проголошували клятву студента УДПУ. Команди усіх факультетів та інституту були нагороджені грамотами за винахідливість, спритність, креативність мислення. Молодці! Так тримати!

Студрада висловлює подяку адміністрації університету, режисеру Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» Наталії Алексеєвій за сприяння у проведенні заходу та студенту факультету соціальної та психологічної освіти Богдану Жошко за фотозйомку.

Пресцентр УДПУ