Ціле сузір’я зірок засяяло сьогодні на сцені актової зали університету під час конкурсу за титул «Міс УДПУ-2017» , організованого студентською радою (голова – Катерина Чупіна). Своєю чарівністю та вродою глядачів вражали 12 красунь. Найвродливіші, найрозумніші, найталановитіші та найчарівніші дівчата, які представляли всі факультети та НН інститут УДПУ, подарували гостям однієї із найважливіших подій у житті студентства море позитиву, океан краси і бурю вражень.

Гарний настрій гостям свята дарували дотепні ведучі: чарівна, стильна і вражаюча, студдекан природничо-географічного факультету Наталія Сидоренко, позитивна, неповторна, надзвичайно талановита, «Міс факультету української філології-2015» Дар'я Крайнова, а також гострий на язик, стильний, яскравий, власник нереальної харизми та голосу, один з топових ведучих України Алекс Бойко.

А чи не найважливіша місія – оцінити 12-ох по-своєму приголомшливих красунь випала на плечі високошановного журі: проректора з науково-педагогічної освіти Наталії Ревнюк, пошановувача жіночої краси, голови профкому університету Валентина Хитрука, представника спортивно-оздоровчий комплексу «Амарант» Дмитра Дробілка, фотографа Олександра Бистрова, представника закладу «Блек Умань» Григора Григоряна.

Спонсорами конкурсу «Міс УДПУ-2017» стали члени журі, а також візажист Ольга Трофименко, салон #HairRoom, магазин «Святковий», ведучий Алекс Бойко, організатори концертів Сергія Притули, Ярмака та фестивалю фарб Holi Dance, Інтернет-магазин МOYO www.moyo.ua  (Всі спонсори презентували учасницям конкурсу подарункові сертифікати, абонементи, знижки та квитки на концерти, за що організатори шоу висловлюють їм велику вдячність).

І ось початок: під музику на сцену виходять конкурсантки для першого дефіле. Всі вражені від такої краси! Далі з допомогою жеребкування кожна учасниця обрала для себе стиль танцю, який мав якнайкраще проявити її якості та розкрити як особистість під час другого, танцювального, етапу конкурсу. Глядачі насолоджувались різними стилями танцю, які випали конкурсанткам — Яна Галущак («Модерн»), Валерія Тінькова (східний танець), Аліна Шинкарчук («Контемп»), Інна Мельник («Хіп-хоп»), Яна Грабосінська («Свінг»), Інна Криворучко («Рок-н-рол»), Оксана Нагорна («Ча-ча-ча»), Вікторія Дівєлєнєва (вальс), Ольга Маковецька («Vogue»), Анастасія Покропивна (український народний танець), Акджамал Керімова (класичний танець),  Ірина Автухова (танго).

Далі під час конкурсу «Діловий стиль» дівчата показали себе серйозними і водночас принадними, а в «Інтелектуальному» судді оцінили їх ерудицію та винахідливість. П’ятий найбільш цікавий і захоплюючий конкурс «Мій талант» щоразу викликав бурхливу реакцію залу. Гучними оплесками глядачі підтримували творчо обдарованих учасниць.

Завершальний етап конкурсу «Міс УДПУ-2017» — вихід у вечірніх сукнях. Неперевершених учасниць глядачі зустріли бурхливими оплесками. Кожна із грацій запам’яталась і виділась чимось своїм, проявила свою особистість, розум, розкрила талант та свою внутрішню красу. Всі конкурсантки — переможниці, адже кожна здобула перемогу і стала володаркою свого титулу «Міс».

Поки журі підбивало підсумки голосування й готувало остаточні результати всіх етапів конкурсу, відбувся конкурс серед глядачів. Спонсор заходу (Спортивно-оздоровчий комплекс «Амарант») приготував і для них сюрприз – абонемент на 8 занять у тренажерній залі для тих, хто покаже найбільшу обізнаність про заклад. Отож, як здорово та весело провести час в СОК «Амарант»? Відвідати роллердром, джунгліленд, канатне містечко, тренажерний зал, студії танців та йоги чи пограти в боулінг? Найбільше правильних відповідей на запитання про комплекс дала Наталія Попиченко.

Найочікуванішим моментом конкурсу стало оголошення результатів. Отож, володарями почесних титулів стали:

«Міс досконалість» - Інна Криворучко;

«Міс талановитість» - Інна Мельник;

«Міс вишуканість» - Яна Галущак;

«Міс ніжність» - Ольга Маковецька;

«Міс чарівність» - Аліна Шинкарчук;

«Міс грація» - Вікторія Дівілєнєва;

 «Міс артистизм» - Валерія Тінькова;

«Міс елегантність» та «Міс оригінальність» - Акджамал Керімова;

«Міс конгеніальність» - Яна Грабосінська;

 «ІІ віце-міс» - Оксана Нагорна;

  «І віце-міс» - Ірина Автухова;

 «Міс УДПУ» та «Міс глядацьких симпатій» - Анастасія Покропивна.

Вітаємо наших учасниць конкурсу і дякуємо за подароване чудове свято краси, розуму і таланту! Нехай вам щастить у житті! Будьте завжди впевнені в собі і знайте, що кожна з вас – найкраща!

 

Пресцентр УДПУ