Найрозумнішого, найсильнішого, найспритнішого, найелегантнішого і взагалі най, най, най ... обирали на конкурсі «Містер факультет початкової освіти – 2014». Це грандіозне інтелектуально-розважальне шоу на факультеті проводилось вперше. І на переконання глядачів захід видався на славу!


Прекрасний настрій учасникам, суддям та глядачам дарували чарівні ведучі Олена Марковська та Анна Кудла. За титул «Містер ФПО - 2014» змагалося 8 конкурсантів. До виступу вони готувалися протягом двох місяців. Перший конкурс учасників - презентація народного костюму. Конкурсанти постали перед глядачами в вишиванках та шароварах, на чолі з «гетьманом». У той час, коли хлопці дефілювали по сцені, глядачі змогли оцінити як зовнішні дані учасників, так і дізнатися про їх захоплення. Під час інтелектуального випробування ведучі ставили учасникам різні питання. Цей етап конкурсу всі конкурсанти пройшли достойно. Глядачі переконалися, що на сцені справжні джентльмени. Також учасники мали змогу продемонструвати свій шарм та відчуття стилю у спортивному та діловому одязі. А далі найцікавіше – «Коронний номер». Тут конкурсанти показали талановитість, креативність, оригінальність, кулінарні та поетичні здібності, майстерність роботи з папером.















Судді шоу були просто в захваті від талантів учасників. У результаті – як на справжньому святі – переможених не було. Кожен учасник отримав особливе звання. Отже, назвемо героїв свята: «Містер факультет початкової освіти – 2014» – Олександр Щербак, «І Віце-Містер» –– Максим Гребенюк, «ІІ Віце-Містер» – Руслан Лабунець. Шоу, яке відбулося за матеріальної підтримки голови профкому університету Олександра Осадчого закінчилось найщирішими оплесками глядачів та найпалкішими привітаннями.


Пресцентр УДПУ