24-26 травня 2019 року команда Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяла участь у професійному форумі – ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Ліга педагогів», який цьогоріч проходив в Українському дитячому центрі «Молода гвардія».

Організатори «Ліги педагогів» – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та ДП УДЦ «Молода гвардія» задумали, створили і вже втретє реалізовують цей форум, щоб продемонструвати, як упроваджуються в практику сучасні педагогічні технології та форми освітньо-виховної роботи з дітьми.

В конкурсній програмі фестивалю студенти демонстрували візитку-рекламу педагогічної професії «Найкраща молодь світу», представляли рівень володіння ігровою майстерністю у «Ігровому батлі», проходили туристичну «Смугу перешкод», вирішували ланцюжок проблемних завдань в інтелектуальному фут-квесті «Педагогічний калейдоскоп».

В межах фестивалю відбувся науково-методичний семінар «Сучасні педагогічні технології та форми освітньо-виховної роботи з дітьми», участь у якому взяла відповідальна за стажування та керівник практик в УДПУ, кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Гнатюк і провела семінар-тренінг «Основні стратегії взаємодії із дитиною з особливими потребами при організації і проведенні освітньо-виховної роботи».

За результатами усіх конкурсних випробувань кубки переможців «Ліги педагогів-2019» отримали команди Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та ВНКЗ «Балтське педагогічне училище».

Вітаємо переможців! Бажаємо успіху і натхнення в подальшій педагогічній діяльності!

1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf 5.pdf

Пресцентр УДПУ