Студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини здобули перемогу в IV Всеукраїнському студентському турнірі з філософії, що відбувся 14-15 лютого на історико-філософському факультеті Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Цьогоріч змагання об'єднало 13 команд із провідних ЗВО України, серед них збірна УДПУ імені Павла Тичини – Андрій Варивода (факультет соціальної та психологічної освіти), Антон Нехай та Артем Лукієнко (історичний факультет). 39 гравців зійшлися у справжнісінькому філософському батлі, продемонструвавши свої знання, ерудицію та ораторську майстерність.

За результатами першого дня до фіналу потрапили три найсильніші команди: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Бердянський державний педагогічний університет та Сумський державний педагогічний університет ім. А.С.Макаренка. А за підсумками фіналу команда УДПУ здобула перемогу. Нині на рахунку філософів з Умані «бронза» та «срібло» попередніх років та омріяне «золото 2020».

«Турнір – це системна праця трьох гравців. Дуже різних, але об’єднаних ідеєю перемоги, знань та філософії», – ділиться враженнями учасник команди Антон Нехай.

Допомогу в підготовці учасників турніру надавали викладачі кафедри філософії та суспільних дисциплін: кандидат філософських наук, доцент Володимир Фуркало та кандидат філософських наук, доцент Вікторія Фуркало.

Щиро зичимо молодим філософам досягати нових висот на шляху до пошуку істини!

Пресцентр УДПУ