В спортивній залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулись змагання з фізичної підготовки юнаків міста Умані з нагоди Дня захисника Вітчизни. Участь в змаганнях взяли 150 юнаків 1995-1996 р.н., із загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів нашого міста. Збірні команди складались з 6 юнаків, які брали участь в усіх видах програми: підтягування; піднімання в сід за 1 хвилину; стрибки у довжину з місця.


У складі команди Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини були Євгеній Білей, Ярослав Макарчук, Максим Остапенко, Юрій Лучик, Андрій Шевела, Іван Мудрак. У особистому заліку наші студенти завоювали призові масця: з підтягування - І місце Іван Мудрак, ІІ місце Юрій Лучик, ІІІ місце Ярослав Макарчук; зі стибків у довжину з місця – І місце Юрій Лучик, ІІІ місце Євгеній Білей; з піднімання в сід за 1 хвилину - ІІІ місце Ярослав Макарчук. За підсумком змагань наші студенти завоювали перше загальнокомандне місце серед навчальних закладів міста Умань.




Перемогу серед команд загальноосвітніх шкіл у командному заліку отримали: І місце - ЗОШ № 9; ІІ місце - міська гімназія; ІІІ місце - ЗОШ №14. Переможцями в особистому заліку з багатоборства стали: І місце - учень ЗОШ №1 Юрій Бойко; ІІ місце - учень НВК, ЗОШ №7-колегіум Кіріл Козак ; ІІІ місце - учень ЗОШ № 9 Сергій Крочак. Серед команд ліцеїв, вищих навчальних закладів 1-4 рівня акредитації місця розподілились наступним чином: І місце - Уманський державний педагогічний університет; ІІ місце - Уманський гуманітарно-педагогічний коледж; ІІІ місце - Уманський медичний коледж. Визначились також переможці в особистому заліку з багатоборства: І місце здобув студент Уманського агротехнічного коледжу Костянтин Ракун; ІІ місце - студент Уманського державного педагогічного університету Ярослав Макарчук; ІІІ місце також наш студент Євгеній Білей.


Вітаємо наших хлопців зі спортивною перемогою і бажаємо у подальшому покорити ще не одну вершину – у спорті, навчанні, у житті!

Пресцентр УДПУ