До Дня Святого Миколая благодійну акцію «Зігрій серця» по збору речей першої необхідності для підопічних Уманського відділення денного перебування центру соціальних послуг організував клуб «Бійці мистецтва», який діє при бібліотеці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Напередодні світлого свята члени клубу Артур Липодатенко, Анастасія Мельник, Роксолана Мельник, Світлана Дзяловська, Карина Діонісова на чолі з керівником Віталією Прокопчук завітали із вітальною програмою до Уманського відділення денного передування центру соціальних послуг та подарували святковий, піднесений настрій усім присутнім, а також вручили подарунки — речі першої необхідності та солодощі. Зустріч пройшла у теплій атмосфері добра і радості, адже зійшлися два покоління ─ молодість та мудрість.

Завідуюча відділенням Валентина Шевченко від імені своїх підопічних подякувала молодь за чуйність та людяність.

Величезну подяку клуб «Бійці мистецтва» висловлює усім, хто долучився до заходу та допоміг запалити яскравий вогник тепла в душах стареньких сивочолих бабусь та дідусів. Найактивнішу участь в акції взяли факультет іноземних мов, факультет соціальної та психологічної освіти, природничо-географічний факультет, факультет мистецтв, факультет початкової освіти. Ще одним учасником даного заходу виступила Академія молодіжного лідера м. Умань.

Члени клубу закликають робити добро, адже це свідчення небайдужості до чужої біди. У нас, українців, великі серця і ми завжди готові прийти на допомогу людям, які дійсно цього потребують!

Пресцентр УДПУ