Завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ Світлана Подзігун взяла участь у роботі ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг і логістика в системі менеджменту», що відбулась 25-26 жовтня 2018 року на базі кафедри маркетингу і логістики Національного університету "Львівська політехніка" спільно з Університетом Марії Кюрі-Склодовської (Люблін, Польща) та Краківським економічним університетом (Краків, Польща).

Учасники конференції ставили за мету вивчення новинок у галузі маркетингу й логістики задля наближення теоретичних здобутків до практичного використання та їх популяризації як у наукових, так і в суспільних колах.

На конференції виступив основоположник вітчизняної логістики завідувач кафедри маркетингу та логістики Національного університету «Львівська політехніка», доктор економічних наук, професор Євген Крикавський.

Завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, доцент Світлана Подзігун на секційному засіданні конференції презентувала доповідь на тему: «Сучасні тренди цифрового маркетингу».

Участь у заході значно розширила бачення сучасного маркетингу в освіті України, а корисні спостереження, безумовно, будуть впроваджуватись в діяльність кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

Пресцентр УДПУ