Керівник спортивного клубу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пройшов навчання при Центрі ліцензування Української асоціації футболу.

За результатами іспиту Володимир Володимирович отримав В-диплом УЄФА. Даний диплом надає йому право тренувати команди майстрів.

«Зроблено ще один крок у футбольному житті. Дякую всім, хто допоміг його зробити: всім колегам з якими ми навчались, викладачам, що давали нам нові знання та бачення», – зазначив тренер на своїй сторінці в соцмережах.

 

Нагадаємо, що пан Володимир захоплюється футболом з дитинства. У 2016 році його визнали кращим воротарем Черкаської області, він є володарем титулів кращого воротаря Черкащини 2005, 2006, 2008, 2009, 2011 років та кращого футболіста Черкащини 2006 року. Спортивну майстерність відточував у різних футбольних командах, в тому числі і за кордоном.

Наразі Володимир є наставником університетських футбольних команд.

Вітаємо Володимира Щербину з новими досягненнями! Щиро зичимо йому й надалі перебувати у чудовій спортивній формі, легко долати усі спортивні вершини, міцного здоров’я і натхнення у роботі!

Пресцентр УДПУ