31 березня 2015 року на базі інноваційного бізнес-інкубатора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини успішно завершили роботу курси «1С.Бухгалтерія 8.2».

Процес автоматизації бухгалтерського та податкового обліку на підприємствах вимагає від фахівців з бухгалтерського обліку спеціальних знань, які можна одержати, пройшовши курси підготовки в УДПУ.

Відповідно до програми курсів студенти прослухали курс лекцій із основних тем бухгалтерського обліку та набули практичних навичок роботи із програмою «1С.Бухгалтерія 8.2».




Місяць напруженого навчання завершився успішно - слухачі отримали свідоцтва. Тепер вони із легкістю зможуть виконати завдання, що стоять перед бухгалтерами підприємств та установ: обробити первинну документацію в програмі 1С, здійснити перерахування платежів, нарахувати заробітну плату та обчислити відрахування у фонди соціального страхування, обчислювати податки і збори, обліковувати доходи та витрати за видами діяльності, визначати фінансові результати, складати бухгалтерську й податкову звітність тощо.

Сподіваємося, що одержані під час навчання знання, уміння та навички стануть тим важливим багажем, з яким буде легко вирішити питання працевлаштування, а також стати незамінним працівником на будь-якому підприємстві.

Пресцентр УДПУ