Щиросердечні вітання колективу освітян нашого університету із професійним святом – Днем працівників освіти!

Дорогі колеги! Шановні студенти! Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Своєю щоденною працею кожен із Вас підтверджує основну істину нашої професії: немає більшого щастя, ніж віддавати серце дітям.

В умовах суперечливого сьогодення виконання професійних обов’язків дається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок Ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті молоді, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Щира подяка вам, шановні колеги, за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Хай Ваші знання, компетентність, чесність і принциповість у вирішенні завдань, покладених на освіту, завжди будуть запорукою плідної педагогічної праці.

Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай кожен Ваш день починається із радісного натхнення, продовжується новими досягненнями і закінчується почуттям добре виконаної справи.

Сили духу нам усім та віри у краще майбутнє!

Ректорат
Профком
Студрада