Травневий день рахує мирні весни,
І ми йдемо до Вічного вогню,
Щоб в день святковий в спогадах воскресли
Ті, хто не зміг зустріти цю весну.
Нехай літа зупинять біг у вічність,
Нехай не кличуть в небо журавлі.
Щоб ветеранам низько поклонитись,
Ми знов до Вічного вогню прийшли.

В ці дні, коли розквітає земля, ми згадуємо подвиг і звитягу наших дідів та прадідів, схиляємося в низькому поклоні перед тими, хто іще живий, перед тими, хто проніс через роки воєнного лихоліття любов до рідної землі, прагнення бачити її заможною і квітучою.

День 9 травня 1945 року з кожним роком все глибше відходить в історію. Та свято Перемоги залишається одним із найголовніших, особливо пам'ятним, яке за своєю суттю і через віки символізуватиме прагнення до Миру і Свободи. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і наша безмежна вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність, героїзм та незламність духу. Маючи присмак гіркоти й вічної скорботи за мільйонами нерозквітлих українських доль, цей день викликає почуття світлої радості та безмежної гордості за наш Великий народ.

З нагоди 71-ої річниці перемоги у Другій світовій війні щиро бажаємо, щоб наше життя було щасливим, наповненим здоров'ям і добром, життєвою енергією і бадьорістю духу. Добрими справами захищаймо та зберігаймо мир і спокій в Україні, чисте блакитне небо над нашою рідною землею! Пам`ятаймо, допоки в наших серцях житиме пам’ять про великі подвиги наших визволителів, допоки у нас є Герої – ми непереможні.

Зі святом Великої Перемоги!

 

Ректорат

Профком

Стударада