31 жовтня в Інституті розвитку дитини УДПУ пройшов День відкритих дверей для випускників училищ та коледжів Умані, Білої Церкви, Вінниці, Тульчина. Вони мали можливість поспілкуватися з професорсько-викладацьким складом і керівництвом Інституту – директором, деканами, завідуючими кафедр, студентськими лідерами.

У цей день мистецько-педагогічний факультет (декан – доцент Олена Дудник), факультет початкової освіти (декан – доцент Борис Якимчук) та факультет дошкільної та корекційної освіти (декан – доцент Світлана Попиченко) гостинно зустрічали своїх потенційних студентів.



Майбутніх абітурієнтів привітала директор Інституту, кандидат історичних наук, доцент Олена Дудник Вона розповіла про пріоритети діяльності УДПУ і його успішну інтеграцію в систему європейської вищої освіти. Олена Володимирівна відмітила, що студентам створені всі необхідні умови для навчання: потужна матерiальна база, навчальні аудиторії та лабораторії, комп’ютерні класи, сучасна наукова бібліотека з безпровідним доступом до мережі Internet. Також про переваги навчання та умови вступу в університет розказала завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Світлана Цимбал-Слатвінська.



Музичним вітанням абітурієнтам став концерт творчих колективів та солістів-вокалістів Інституту. Зокрема, виступи народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві» (художній керівник – Людмила Андрощук), народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина» (художній керівник – Сергій Куценко), вокального ансамблю «Намисто» (художній керівник – Людмила Ятло).




На факультетах гості ознайомилися з інформацією про напрями підготовки, організацією навчально-наукової та виховної роботи, дозвілля та побуту студентів, матеріально-технічною базою кожного підрозділу.



У День відкритих дверей організатори подбали про створення на факультеті теплої атмосфери і максимально комфортних умов для знайомства з вищим навчальним закладом.

Пресцентр УДПУ