13 червня в Українсько-туркменському культурно-освітньому центрі відбулося урочисте вручення сертифікатів іноземним студентам, які вивчали українську мову.

Упродовж шести місяців туркменські студенти навчалися спілкуватися й писати українською мовою. Досвідчені викладачі факультету української філології під керівництвом декана Валентини Коваль та завідувача кафедри практичного мовознавства Наталії Цимбал, використовуючи сучасні методики викладання, зуміли в короткі терміни ознайомити іноземних студентів з основами і специфікою української мови.

За дорученням ректора Олександра Безлюдного із вітальним словом до студентів звернувся перший проректор Андрій Гедзик. Андрій Миколайович висловив подяку викладачам за належний рівень підготовки студентів, а також наголосив на важливості отриманих знань іноземцями для фахової підготовки та професійного росту в майбутньому.

До вітань приєдналися завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська та організатор курсів Наталія Цимбал.

У свою чергу зі словами подяки до викладачів за їх нелегку працю, за підтримку та розуміння звернулися слухачі курсів.

Бажаємо нашим студентам подальших успіхів, нехай кожен день буде сповнений новими прагненнями, чудовими ідеями і особистими перемогами і подальшого удосконалення знань з української мови.

Пресцентр УДПУ