Шановні абітурієнти! Звертаємо вашу увагу на те, що з 29 червня 2017 року починається реєстрація електронних кабінетів вступників.

Реєстрація кабінетів можлива до 18 години 25 липня. Подача заяв закінчується о 18.00 20 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, та о 18.00 25 липня - для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів ЗНО.

Інформаційно-консультаційний центр Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стане вашим надійним помічником, якщо у Вас виникли труднощі при реєстрації електронного кабінету чи немає доступу до мережі інтернет. Працівники центру допоможуть створити електронну заяву на вступ та сформувати «карту вступу» , нададуть індивідуальну консультацію щодо вступної кампанії 2017 року. Кожен абітурієнт, що завітає до інформаційно-консультаційного центру нашого університету, матиме унікальну можливість пройти профорієнтаційну діагностику та одержати компетентні вичерпні відповіді на всі актуальні питання про новації та особливості цьогорічного вступу.

Інформаційно-консультаційний центр УДПУ чекає абітурієнтів за адресою вул.Садова, 28 (новий корпус університету), І поверх, кімната 108. Довідки за телефонами: 063 227 13 77, 063 149 79 88.

Нагадаємо, що вступники 2017 року на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання подають заяви виключно в електронній формі. У кожній заяві, поданій через електронний кабінет, абітурієнт зазначає пріоритетність від 1 до 9.

Під час реєстрації електронного кабінету вступник повинен зазначити такі дані:

  • адресу електронної пошти, до якої має доступ;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до вказаного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала;
  • додатково вступник завантажує скановану копію (фотокопію) додатка до документа про повну загальну середню освіту та фотокартки.

Електронна заява та усі необхідні документи подаються саме через особистий електронний кабінет на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua (сайт працює тільки під час вступної кампанії).

Пресцентр УДПУ