Польське національне агентство академічних обмінів (NAWA) оголосило прийом заявок для іноземних студентів на участь у стипендіальних програмах.

Стипендіальна програма для Полонії ім. генерала Владислава Андерса призначена для іноземців, які мають польське походження і є громадянами таких країн: Білорусь, Україна, Болгарія, Чехія, Хорватія, Македонія, Молдова, Литва, Латвія, Естонія, Румунія, Сербія, Словаччина, Угорщина, Албанія, Вірменія, Азербайджан, Грузія, Казахстан, Киргизстан,  Росія, Узбекистан, Таджикистан, Туркменістан, а також країн Південної Америки і Африки.

Ця програма пропонує навчання для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, магістр. Програма надає можливість отримати вищу освіту польською мовою в університетах, підвідомчих Міністерству науки та вищої освіти Польщі (за винятком філологічних напрямків, окрім польської філології), Міністерству здоров’я (медичні напрямки), Міністерству культури та національної спадщини (художні напрямки). Детальну інформацію стосовно програми, умов і правил участі можна знайти за посиланнями:

1. Посилання

2. Посилання

Стипендіальна програма ім. Стефана Банаха, реалізується в межах польської допомоги для розвитку, розрахована на іноземних студентів з країн Східного партнерства (Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова і Україна), а також з країн Центральної Азії (Казахстан, Узбекистан, Туркменістан, Киргизстан, Таджикистан) і має на меті сприяти соціально-економічному розвитку вищезазначених країн.

Стипендіальна програма пропонує навчання для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр в університетах, підвідомчих Міністерству науки та вищої освіти Польщі в галузі точних, природничих, технічних, сільськогосподарських, лісничих та ветеринарних наук.

Детальну інформацію стосовно програми, умов і правил участі можна знайти за посиланням.

Пресцентр УДПУ