Новостворений гурток на факультеті фізики, математики та інформатики «Мистецтво творити» вчить бачити прекрасне та втілювати в життя творчі фантазії.

Керівники гуртка Роксолана Мельник та Марина Строкова творчо підходять до організації кожного засідання.

Ще на першому занятті студенти зрозуміли, що їх потенціал великий і кожен може власними руками з підручних засобів створити щось нове, цікаве та неповторне. До Дня захисника Вітчизни члени гуртка з великим захопленням розмальовували печиво для учасників АТО, писали на них побажання миру, а потім передали їх на передову. На інших засіданнях захоплено створювали свого казкового героя з каштанів. А нещодавно організували «показ мод» для намальованих моделей, яким створювали ексклюзивні образи за допомогою осіннього листя. Дуже приємно, що в гуртку працюють як дівчата, так і хлопці, і активність іноземних студентів тільки зростає.

Відвідування гуртка «Мистецтво творити» відкриває можливість проявити себе, виявити нові таланти, розвивати творчість, нестандартність просторового мислення і застосовувати його у практичній діяльності та просто відпочити від буденності.

Запрошуємо до участі у гуртку. Попереду ще багато цікавого!

Пресцентр УДПУ