«Бійся байдужих - вони і не вб'ють

і не зрадять, але тільки з їхньої

мовчазної згоди існують

на землі зрада і вбивство»

«Не будь байдужим!» Під таким гаслом в УДПУ імені Павла Тичини пройшов ІІІ міський молодіжний фестиваль соціальних проектів «Почуй! Побач!», організаторами якого окрім факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету та студентської соціально-психологічної служби стали відділ у справах сім’ї та молоді міської ради , Клініка дружня до молоді Уманської дитячої міської лікарні.

Цікавими, пізнавальними та повчальними були виступи команд загальноосвітніх і вищих навчальних закладів міста. Тематика - різноманітна: війна, боротьба з тютюнопалі́нням, алкоголізмом, наркоманією, пропаганда здорового способу життя та високих моральних цінностей людини.

Під час фестивалю глядачі насолоджувались піснями та танцями у виконанні Анастасії Білан, Тетяни Бадяки, хореографічного колективу «Крок вперед». Художні номери несли смислове навантаження. Так, «Веселкова палітра» допомогла зрозуміти глядачам, що за допомогою гарних справ можна просто змінити життя на краще. «Колектив Прометей» підняв тему війни та її наслідків. «Гармонія» показала, яка б складна ситуація не трапилась в житті, ніколи не потрібно залишати Надію, вона ніколи не згасає. «Відкриті серця» показали постановку цікавого флешмобу за здоровий спосіб життя. з допомогою простої тіні «Ілюзія світла» передала всі емоції та почуття, які пережили герої історії та зворушила своєю історією весь зал.

Дипломи фестивалю та подяки отримали декан факультету соціальної та психологічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Оксана Гоменюк, керівник студентської соціально-психологічної служби ФСПО Альвіна Полушина, учасники фестивалю.

Пресцентр УДПУ