Нарешті за вікном засяяла весна, яка зі своїм теплом принесла нам довгоочікуваний фінал гри КВН на Кубок ректора УДПУ, який відбувся 16 квітня у міському Будинку культури. Команди грали в 4 конкурси: візитка «Прийшов, побачив, переміг», розминка, імпровізація на тему «Від сесії до сесії живуть студенти весело» та відеоконкурс «Реклама команди».

І ось звучать фанфари, приглушене світло, на сцені Андрій Опарін та його дзвінке «Ні пуху, ні пера!» – гра розпочалася.


Першою себе презентувала команда природничо-географічного факультету «Позитивна реакція». Не дивлячись на те, що розпочинати завжди важко, хлопцям та дівчатам відразу вдалося завоювати любов глядачів. А їхній «воєнний» покорив не одне дівоче серце.

Наступною була команда історичного факультету «Істфак», яка запам’яталася всім присутнім мініатюрою про «китайське» знайомство. Хочеться відзначити, що команда дуже «виросла» – їхні жарти стали гострішими та влучнішими.



Збірна команда факультету соціальної і психологічної освіти та факультету фізичного виховання «Каркаде» вразила артистизмом та здивувала сміливим вчинком одного із гравців, який під час гри змінив зачіску та став схожим на бравого солдата із фільму «9 рота».

Команда «З’економили» (економічний факультет) гарно показала себе на розминці. А в їхньому герої імпровізаційного конкурсу ми побачили справжнього студента, який добре знає, що означає слово «СЕСІЯ».



«Тихіше, пара!», фізико-математичний факультет, продемонструвала справжнє українське весілля. Їхні молоді стали фішкою команди.

Отже, конкурси завершено, можемо підбивати підсумки.

ІV місце отримала команда «Позитивна реакція», ІІІ місце розділили між собою дві команди – «Тихіше, пара!» та «З’економили», ІІ місце – «Істфак», а перемогу виборола команда «Каркаде», яка стала володарем Кубку ректора УДПУ.


Вітаємо команди з цікавою, гарно підготовленою фінальною грою.

Дякуємо ректору Наталії Побірченко та студраді за підтримку КВНівського руху в нашому університеті. Маємо надію, що ця гра стане традиційною для нашої Альма-матер.

Детальний фоторепортаж про подію можна переглянути тут.

Пресцентр УДПУ