Факультет фізичного виховання, що функціонує в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини як окремий структурний підрозділ з 2007 року, нині активно розвивається та удосконалюється. На факультеті склалася чітка система і традиції удосконалення спортивної майстерності студентів, підготовки їх до участі в спортивних змаганнях різного рівня.

Факультет здійснює якісну підготовку висококваліфікованих фахівців за спеціальністю 014.11 Середня освіта. Фізична культура, які поєднують у собі професійні знання, ділові якості та здатності розв’язувати проблеми сучасної науки й практики з високою культурою та громадською свідомістю.

Спортивні здобутки студентів та викладачів факультету постійно зростають. Предметом гордості університету є і випускники факультету фізичного виховання різних років.

Тож пропонуємо не зволікати із вибором професії і приєднуватися до великої спортивної сім`ї нашого університету.

Підготовка фахівців здійснюється за ОКР «Бакалавр» та ступенем «Магістр» за спеціальністю 014.11 Середня освіта. Фізична культура на денній та заочній формах навчання.

Для участі у конкурсі на базі повної загальної середньої освіти для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» враховуються результати сертифікатів ЗНО з 2-х предметів (українська мова та література; історія України) та творчого конкурсу з фізичного виховання.

Зарахування абітурієнтів на базі ОКР «Молодший спеціаліст» та «Бакалавр» (за відповідною або іншою спеціальністю) здійснюється за результатами вступних випробувань.

Нагадуємо, що творчі конкурси розпочинаються із 17 липня 2017 року, а прийом документів на факультет фізичного виховання закінчується 20 липня. Ми чекаємо на Вас, шановні абітурієнти! Підкорити спортивний олімп зможе кожен, хто цього прагне!

Адреса факультету: м. Умань, вул. Садова, 28 (новий корпус УДПУ).

Телефони для довідок: (04744) 4-05-20, (068) 789 41 34, (096) 922 51 03.

Web-сайт факультету: http://ffv.udpu.org.ua

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пресцентр УДПУ