Запрошуємо взяти участь в он-лайн Facebook вебінарі «Erasmus+ Call 2021 for EaP Countries: Erasmus Mundus Actions», який відбудеться 23 квітня 2021 р. 10:00 – 14:00 (за Київським часом).

Вебінар організовано за підтримки Виконавчого агентства Європейської освіти і культури (ЕAСЕА) спільно з Національними Еразмус+ офісами країн Східного партнерства: Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Україна та університетами-партнерами Спільних магістерських програм Еразмус Мундус з Грузії та України.

Програма заходу:

1-а частина (10:00 – 11:30) – презентація Програми та 2х конкурсів напряму Еразмус Мундус від ЕAСЕА (Брюссель);

2-а частина (12:00 – 14:00) – презентація досвіду університетів-партнерів учасників Спільних магістерських програм Еразмус Мундус (Грузія та Україна).

Обов’язкова попередня підготовка: ознайомлення з правилами 2х конкурсів напряму Еразмус Мундус в Керівництві до Програми ЄС Еразмус+ (Programme Guide 2 version 2021), сторінки: 215-227 – за посиланням тут.

Звертаємо Вашу увагу, що реєстрація не потрібна! Захід буде відбуватись у форматі Facebook live, то ж потрібно просто завітати на Facebook live на сторінці НЕО в Україні та дочекатись запуску он-лайн трансляції.

Мова заходу: англійська (переклад не забезпечується).

Впродовж вебінару Ви зможете написати запитання до спікерів через коментарі до он-лайн трансляції.

Успіхів на вебінарі!

Пресцентр УДПУ