Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні (Проєкт ЄС) спільно з Erasmus Student Network Kyiv, за підтримки Представництва ЄС в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейський корпус солідарності, закладами вищої освіти України та випускниками Програми Еразмус Мундус, запрошують взяти участь в ЕРАЗМУС+ ДНЯХ ДЛЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ: ZOOM EDITION, що відбуватимуться протягом квітня:

  • 5 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV»
  • 12 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – NORTH»
  • 19 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»
  • 26 квітня – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – SOUTH-EAST»

Ви дізнаєтесь про: поточні та нові можливості Програми Європейського Союзу Еразмус+ 2021-2027 рр., безкоштовні індивідуальні можливості навчання і практики, викладання та стажування в провідних європейських університетах, молодіжних обмінів та волонтерства, а також познайомитесь з українцями-учасниками та їх історіями успіхів.

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти всієї України.

Мова заходів: українська.

Реєстрація обов’язкова. Кожен захід має окрему форму реєстрації для участі. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на е-пошту вказану під час реєстрації.

  • 5 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – KYIV»

Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook

Коли? 5 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00 

Цільова аудиторія: віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти міста Києва.

  • 12 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – NORTH»

Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook

Коли? 12 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00 

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Київської, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей.

  • 19 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – WEST»

Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook

Коли? 19 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00 

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської та Хмельницької областей.

  • 26 квітня 2021 р. – «ЕРАЗМУС+ ДНІ для молоді України: Zoom edition – SOUTH-EAST»

Де? Он-лайн на плафтормі Zoom з трансляцією у Facebook

Коли? 26 квітня 2021 р., 15:00 – 18:00 

Цільова аудиторія: молодь віком від 13 до 30 років, без вікових обмежень: молодіжні працівники, студенти (молодші бакалаври, бакалаври, магістри, аспіранти), працівники закладів вищої освіти Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей.

У разі додаткових питань запрошуємо звертатись до контактної особи: Владислав Таяновський, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Запрошуємо долучитись та дізнатись більше про можливості Програми ЄС Еразмус+ відкриті саме для Вас! До зустрічі в он-лайн просторі!

Додатково: 

Еразмус+ – Програма Європейського Союзу, яка через підтримку навчання впродовж життя, працює задля освітнього, професійного та особистого розвитку громадян ЄС та поза його межами, у сферах освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Програма підтримує навчальну мобільність, інноваційні проєкти і партнерства співпраці організацій, розвиток політики та співробітництва. В конкурсах Програми можуть брати участь різні типи організацій. Індивідуальні можливості відкриті для різних груп населення, для молоді 13-30 років, без вікових обмежень: для молодіжних працівників, студентів і аспірантів, працівників закладів освіти, молодіжних організацій, представників державного, громадського, приватного сектору та інших.

Детальніше про Програму ЄС Еразмус+ на сайті у мережі Facebook.

ESN Kyiv (Erasmus Student Network Kyiv) – це неприбуткова студентська організація, яка є частиною всеєвропейської мережі Erasmus Student Network, що працює на волонтерських засадах по принципу “Студенти допомагають студентам”. Ключові напрями роботи: підтримка іноземних студентів та організація їх перебування в Україні; промоція Програми ЄС Еразмус+ в Україні; залучення Еразмус+ алумні.

Детальніше про ESN Kyiv на сайті.

Пресцентр УДПУ