Шановні першокурсники! Тепер ви справжні студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Пам’ятайте і вшановуйте кращі університетські традиції, навчайтеся, здобувайте професію, плекайте в собі почуття любові до Альма-матер та рідної України. Музей історії університету проводить просвітницьку та організаційно-виховну роботу – заходи, спрямовані на формування національної свідомості та громадсько-політичної активності молоді.

Запрошуємо Вас на екскурс у минуле нашої Alma mater. Крім історії створення та розвитку університету на вас чекають цікаві експозиції.

Ви дізнаєтеся історію головного корпусу університету, чому Уманський державний педагогічний університет носить почесне ім’я Павла Тичини, історію створення вашого факультету та багато іншого.

Також музей пропонує Вам залишити слід у власній історії та історії університету:оголошується флешмоб «Селфі на екскурсії». Залишайте свої фото та враження від екскурсії в Instagram з хештегом #muzei_istoriyi_udpu, а потім вони з’являться і на стенді в музеї.

Для замовлення екскурії звертатися за телефоном 096-918-23-68 (завідувач Музею історії університету – Джагунова Олена Ігорівна).

Графік проведення екскурсій тут.

Muzeum.pdf

Пресцентр УДПУ