Шановні першокурсники! Тепер ви справжні студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Пам’ятайте і вшановуйте кращі університетські традиції, навчайтеся, здобувайте професію, плекайте в собі почуття любові до Альма-матер та рідної України.Музей історії університету проводить просвітницьку та організаційно-виховну роботу - заходи, спрямовані на формування національної свідомості та громадсько-політичної активності молоді.

Запрошуємо Вас на екскурс у минуле нашої Alma mater. Крім історії створення та розвитку університету на вас чекають цікаві експозиції.

Ви дізнаєтеся історію головного корпусу університету (детальніше   за посиланням http://04744.info/istoriya-umani/item/23106-ersytetu) , чому Уманський державний педагогічний університет носить почесне ім’я Павла Тичини, історію створення вашого факультету та багато іншого.

Також музей пропонує Вам залишити слід у власній історії та історії університету:оголошується флешмоб «Селфі на екскурсії». Залишайте свої фото та враження від екскурсії в Instagram з хештегом #muzei_istoriyi_udpu, а потім вони з’являться і на стенді в музеї.

Для замовлення екскурії звертатися за телефоном 096-918-23-68 (завідувач Музею історії університету- Джагунова Олена Ігорівна).

Графік проведення екскурсій тут

Пресцентр УДПУ