До уваги студентів перших курсів пропонується щоденник, покликаний привернути увагу до глибокого самодослідження, усвідомлення власної цінності та розкриття прихованих внутрішніх ресурсів на шляху до реалізації особистісного потенціалу.

Щоденник підготувала та розробила практичний психолог Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» УДПУ імені Павла Тичини Світлана Бобриньова.

Даний курс має на меті допомогти студентам першого курсу зорієнтуватися у своїх потребах, обміркувати актуальність поставлених цілей або сформулювати нові, вчитися розуміти свої мотиви та діяти відповідно до них, організувати власний життєвий простір у нових умовах.

Для того, щоб розпочати роботу із щоденником, необхідно всього лише завантажити його, роздрукувати та створити творчу атмосферу, яка сприятиме розслабленню, підвищить зосередженість, перетворить процес самозаглиблення на яскраву подорож у незбагненне.

Нагадуємо, що у звʼязку із карантинними обмеженнями, рекомендується заздалегідь домовитися про консультаційну зустріч (при потребі) із психологом університету за телефоном (+380) 963732268.

Завантажити щоденник

Пресцентр УДПУ