Вступна кампанія-2015 стартує 10 липня. Саме з цього дня усі абітурієнти полинуть у вищі навчальні заклади подавати документи до вступу. Кожен виш чекає цього моменту і, звичайно ж готується. Уманський державний педагогічний університет не є винятком.

До вступної кампанії в УДПУ імені Павла Тичини відносяться надзвичайно відповідально. Спеціальною компетентною комісією на чолі з ректором, професором Олександром Безлюдним проведено перевірку готовності вишу до початку прийому абітурієнтів. Приймальна комісія працюватиме у новому корпусі по вул. Садова, 28.



Для абітурієнтів та їхніх батьків всю необхідну інформацію надаватиме інформаційний центр, розташований на І поверсі. Окрім того, вся необхідна для вступників інформація розміщена на спеціальних стендах. Ознайомитись із університетом, напрямами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка, цікавим і насиченим студентським життям усі бажаючі зможуть, почувши та побачивши цікавий інформаційний відеоматеріал, що транслюватиметься по телевізору у фойє університету. Для абітурієнтів та їхніх батьків працюватиме також кафетерій та Центр дитячого розвитку (ІІ поверх, кім.201).

Відповідальний секретар приймальної комісії Віталій Барбець та завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтації Світлана Цимбал-Слатвінська продемонстрували готовність кожної аудиторії, де працюватимуть приймальні комісії за окремими напрямами підготовки. Тут створені усі необхідні умови для оперативної та якісної роботи.

Олександр Іванович наголосив, вступна кампанія – надзвичайно важливий, відповідальний і «гарячий» період роботи вишу. Від компетентності, толерантності та привітності кожного члена приймальної комісії залежить успішність проведення цьогорічної кампанії.










Під час зустрічі із персоналом приймальної комісії відповідальний секретар Віталій Бербець, завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтації Світлана Цимбал-Слатвінська фахово та компетентно зупинилися на важливих питаннях прийому документів, новаціях вступної кампанії 2015 року.

Для тих, хто ще не визначився з професією та потребує профконсультації, в УДПУ працює Центр психологічного діагностування та тренінгових технологій. У Центрі кожен бажаючий має можливість пройти комп'ютерне тестування та обговорити його результати з фахівцем-психологом. Профдіагностування дасть можливість одержати опис своїх сильних сторін, якостей, що потребують розвитку, та список професій, які найбільше вам підходять.

За підсумками проведеного напередодні анкетування потенційних абітурієнтів найбільше цікавить специфіка навчання, кількість напрямів підготовки, можливість стажування за кордоном, міжнародні програми обміну. Все це є в УДПУ імені Павла Тичини. Ми чекаємо на своїх абітурієнтів!

Пресцентр УДПУ