Для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, третю сесію перенесли на 19 вересня. На сайті Міністерства освіти і науки України опублікований відповідний наказ.

Таке рішення дає шанс вступникам на магістратуру, які не мали можливості взяти участь в основній та додатковій сесіях або не склали їх, все ж таки вступити до ЗВО до початку осіннього призову.

Реєстрація вступників триватиме з 17 по 25 серпня.

За інформацією із сайту Українського центру оцінювання якості освіти реєстрацію здійснює приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Вартість спеціально організованої сесії – 510 грн.

Пункти тестування для проведення спеціально організованої сесії ЄВІ створюватимуться в усіх обласних центрах (окрім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у м. Сєвєродонецьк і м. Слов’янськ.

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відповідальною за реєстрацію на ЄВІ є Світлана Володимирівна Цимбал-Слатвінська, телефон для контактів: 096-033-96-33.

Пресцентр УДПУ