Офіційний центр реєстрації КРЦОЯО Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини інформує, що реєстрація для участі у ЗНО триває до 5 березня.

Для реєстрації необхідно підготувати:

  • копію паспорта/ID-картки;
  • 2 фото розміром 3х4 (із зображенням, що відповідає досягнутому віку).

У разі необхідності також підготуйте медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЗНО за формою первинної облікової документації № 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання» (Наказ МОН та МОЗ України «Деякі питання участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та вступних іспитах осіб, які мають певні захворювання та/або патологічні стани, інвалідність» № 1027/900 від 29.08.2016 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1707-16#Text ).

Вступники, які вже отримали атестат/свідоцтво про повну загальну середню освіту готують такі документи:

  • копію паспорта/ ID -картки;
  • копію атестату/свідоцтва про ПЗСО;
  • 2 фото розміром 3х4 (із зображенням, що відповідає досягнутому віку).

Кожен учасник має право скласти тести не більше як із 5-ти навчальних предметів. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною.

За допомогою у реєстрації на ДПА у формі ЗНО та ЗНО звертайтесь до офіційного центру реєстрації УДПУ імені Павла Тичини, який знаходиться за адресою: вул. Садова, 2, м. Умань (старий корпус УДПУ, кім. 208).

Тел. для довідок: 096-033-96-33; 063-149-79-88

Пресцентр УДПУ