Звертаємо Вашу увагу, що до 5 червня 2018 року триває реєстрація на тестування для вступників на магістратуру, яким треба буде складати єдиний вступний іспит чи випробування.

Так зване «ЗНО на магістратуру» потрібно буде складати двом категоріям вступників.

Перша – для вступу на магістратуру за спеціальностями галузей знань 03 «Гуманітарні науки» (крім спеціальності 035 «Філологія»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» (крім спеціальності 293 «Міжнародне право») за всіма формами навчання. Таким вступникам необхідно буде пройти єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Друга – для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» за всіма формами навчання. Таким вступникам потрібно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

Тестування з іноземної мови відбудеться 11 липня, а з права та загальних навчальних правничих компетентностей – 13 липня.

Результати тестів з англійської, німецької, французької та іспанської мов, отримані під час складання ЗНО для вступників на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) НЕ будуть зараховані як результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови («ЗНО на магістратуру»).

Пресцентр УДПУ