Сьогодні, 1 лютого стартував початок реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Термін реєстрації у цьому році значно скорочений і триватиме з 1 лютого до 4 березня 2016 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури є обов’язковим для вступників та абітурієнтів. Важливо зауважити, що випускники шкіл мають скласти один з іспитів у формі ЗНО: математику або ж історію України.

Учасники ЗНО 2016 року зможуть скласти не більше чотирьох тестів з переліку предметів ЗНО, до якого включено 12 навчальних предметів.

Студенти та учні, які навчаються в професійно-технічних, вищих навчальних закладах, коледжах, які здобувають повну загальну середню освіту в цьому році, або ж є випускниками минулих років, реєструються та надсилають документи до регіональних центрів самостійно, або ж, звернувшись до офіційних центрів реєстрації (у місті Умань – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини).

Після успішної реєстрації, кожен учасник матиме можливість доступу до своєї інформаційної сторінки, що здійснюватиметься за номером Сертифіката та PIN-коду. Дана інформація буде відображатись на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Можливість перереєстрації для учасників, які виявлять бажання внести зміни до реєстраційних даних, буде надана у період до 18 березня.

В Уманському державному педагогічному університеті діє центр реєстрації на ЗНО. Під час реєстрації фахівці центру допоможуть абітурієнтам оформити заяву – реєстраційну картку, ознайомлять з особливостями роботи в електронному кабінеті, правами та обов’язками абітурієнта під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання, особливостями вступної кампанії (метод Ангоффа; рівні складності; формування конкурсного балу; пріоритети).

Адреса центру реєстрації: УДПУ імені Павла Тичини, вул. Садова, 2, м. Умань, кім. 208 (приймальна комісія).

Тел. для довідок: (04744) 4-05-20; 063 227 13 77; 098 927 4024; 095 894 69 25

Реєстрація_2016

Пресцентр УДПУ