Студенти І курсу факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на умовах волонтерської допомоги долучаються до роботи табору дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй».

Табір дозвілля та відпочинку за місцем проживання для дітей шкільного віку «Барвограй» є спільним проектом управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (начальник – Галина Кучер) та факультету соціальної та психологічної освіти університету (декан – Оксана Кравченко). Він розпочав свою роботу 1 червня 2017 року в Міжнародний день захисту дітей й працюватиме в літній період упродовж трьох табірних змін.

Діяльність табору, який охоплює дітей віком 6-17 років, спрямована на створення необхідних умов для змістовного відпочинку, цікавого дозвілля, формування здорового способу життя, творчого і духовного розвитку. Студенти організовують дозвілля дітей на території спортивних та ігрових майданчиків мікрорайонів міста, в скверах та парках. Майбутні педагоги та психологи влаштовують розважально-ігрові програми з конкурсами та іграми для дітей різних вікових категорій, словом, створюють позитивне середовище для розвитку вихованців «Барвограю».

Пресцентр УДПУ