24 січня близько тисячі абітурієнтів з семи областей України: Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Київської, Одеської, Миколаївської, Житомирської відвідали День відкритих дверей в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Бажаними гостями на заході були старшокласники та їхні батьки.



Перед майбутніми абітурієнтами виступили декани факультетів, завідуючі кафедрами, які ознайомили майбутніх абітурієнтів із особливостями навчально-виховного процесу на факультетах, напрямками підготовки, матеріально-технічною базою університету, можливостями здобуття військової підготовки та стажування за кордоном. Відбулися зустрічі з відповідальним секретарем приймальної комісії та представником центру реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання (Київського регіонального центру оцінювання якості освіти).




Випускникам розповіли про особливості вступної кампанії та реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Гості УДПУ також отримали індивідуальні профорієнтаційні консультації. Екскурсії по університету, тренінги, майстер-класи «Моя майбутня професія» тільки додали майбутнім абітурієнтам впевненості, що їх вибір навчального закладу є вірним шляхом до успіху!



Пресцентр УДПУ