Минулого тижня делегація викладачів факультету дошкільної освіти у складі доктора педагогічних наук, професора Інни Рогальської-Яблонської, кандидата педагогічних наук, доцента, заслуженого майстра народної творчості України Олени Поліщук та кандидата педагогічних наук, доцента Ірини Демченко відвідала Шевченківську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю у рамках співпраці викладачів університету та співробітників школи.


Для покращення ефективності роботи у викладанні предметів мистецько-гуманітарного профілю викладачами були проведені цікаві майстер-класи для учнів та вчителів школи. Майстер-класи провели доценти Олена Поліщук («Декоративні розписи Черкащини: історія, еволюція, символіка») та Ірина Демченко («Розвиток творчості учнів засобами паперової пластики»).

Школі-інтернату від нашого університету були вручені навчальні посібники та цінні подарунки. Вчителі перейняли цікавий педагогічний досвід, а наші викладачі – задоволення від спілкування з учнями та вчителями школи, а також незабутні позитивні враження.