Мистецтво – це те, що найглибше торкається наших душ. Якщо ж із допомогою мистецтва ми боремося із соціальними проблемами, то цінність його зростає в рази.

Уманський державний педагогічний університет засобами мистецтва привертає громадськість до важливих соціальних проблем. Один із важливих заходів - участь у Всеукраїнському конкурсі «Найкращі соціальні проекти-2015», який ініційований громадською організацією «Центр соціального лідерства».

Студенти 5 курсу мистецько-педагогічного факультету підготували унікальний танцювальний проект «Право на життя» (керівник та режисер – Людмила Андрощук). У основі сюжету - п’ять історій, які не залишать байдужим нікого. Це п’ять історій падіння та боротьби, історій, вплетених у танець. Кожна з них розповідає про життєві негаразди, що підштовхнули до прірви залежності, з якої нелегко, але можливо вибратись.


Одна з героїнь, яка стала прообразом постановки сказала: «Якщо Вашу виставу побачить одна молода особа і не зробить крок до наркологічної залежності – це важливо, а якщо п’ять людей – це велика перемога!»

Давайте перемагати разом! Все, що наразі потрібно – проголосувати за проект. Це можна зробити на сторінці http://www.forum.o2.ua/ua/projects/70.

Якщо робити добро так просто, чому б не почати просто зараз?

Пресцентр УДПУ