На початку навчального року студентська рада факультету початкової освіти ініціювала проведення конкурсу на визначення кращої кімнати гуртожитку «Моя світлиця краща!». Конкурс проходив у ІІІ етапи. Заключний конкурсний етап пройшов під керівництвом декана факультету Бориса Якимчука.

Визначити найкращі кімнати було важко, адже після проведення попередніх турів, загальний стан кімнат значно покращився. Майже всі світлиці мають відмінний вигляд. Конкурс завершено і відзначено найкращу кімнату 9-типоверхового гуртожитку. Варто відзначити, що це кімната хлопців - № 495. У 5-типоверховому гуртожитку кращою була кімната № 325. За результатами конкурсу «Моя світлиця краща!», мешканці кімнат-переможців отримали обіцяні заохочувальні подарунки від адміністрації факультету.




Студенти довели, що створення затишку в кімнаті - це творче завдання. Для його виконання потрібно фантазія, терпіння, вміння втілювати власні ідеї. Але результат цього коштує. Затишок житла - це порядок і комфорт, які створюють відчуття приємного спокою. Чистота і порядок - це запорука душевної гармонії, дружньої обстановки.

Бажаємо нашим студентам теплоти і затишку у кімнатах, де вони проживають, міцного здоров’я, злагоди, подальших перемог, успіхів та завжди позитивного настрою!

Пресцентр УДПУ