Черкаська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України з 14 по 20 травня 2021 року  проводить конкурс «Історія однієї вишиванки» серед членів Профспілки працівників освіти і науки області, присвяченого Дню вишиванки, що відзначається 20 травня 2021 року. Конкурс проводиться з метою збереження споконвічних народних традицій, сімейних реліквій, родової пам’яті.

Для участь у конкурсі потрібно до 19 травня 2021 року (включно) опублікувати фото автентичної вишиванки або вишитої власноруч. Фото члена Профспілки у вишиванці вітається та отримує додаткові три бали під час оцінювання. До фото додається розповідь про вишиванку, від кого вона дісталася, якою технікою виконана, в яких життєвих ситуаціях була поруч, а також окремо дані: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи і посада члена Профспілки працівників освіти і науки області. Розмістити допис з фото у мережі «Фейсбук» під хештегом #історія_вишиванки_2021 та надіслати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Члени конкурсної комісії за результатами розгляду фото, поданих на конкурс, на своєму засіданні приймають рішення про визначення трьох переможців конкурсу, які будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України та грошовими винагородами:

  • 1 місце – 1500 грн;
  • 2 місце – 1000 грн;
  • 3 місце – 500 грн.

Також буде визначено три переможці відповідно до кількості вподобань на сторінці «Фейсбук» Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, які будуть нагороджені грамотами обласного комітету Профспілки та грошовими винагородами:

  • 1 місце – 1000 грн;
  • 2 місце – 700 грн;
  • 3 місце – 400 грн. 

Підсумки конкурсу будуть оголошені 20 травня 2021 року на сторінці «Фейсбук» Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Пресцентр УДПУ