Цього тижня відбулося чергове засідання Центру соціальної та освітньої інтеграції студентів з особливими потребами.

Захід відбувся за участю начальника Управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер та директора благодійної організації “Благодійний фонд “Сучасне село та місто” Маіни Кулик.


Відповідно до порядку денного були розглянуті питання соціальної активності, мобільності та професійної реалізації молодих людей з особливими потребами. Досвідчені фахівці поділилися своїми думками з цього приводу, а на спогад про сумісний початок роботи презентували студентам чудові подарунки.

Психолог Центру Альона Завалко в рамках неформального знайомства допомогла присутнім студентам познайомитися, презентувати себе оточуючим, поділитися своїми захопленнями та інтересами. Як виявилося, ці молоді люди цікавляться різними видами мистецтва, прагнуть до пізнання та спілкування.







На згадку про чергову зустріч, під керівництвом майстрині та волонтера Анни Діденко, кожен присутній виготовив невеликий сувенір із ниток – червоне серце як символ добра, відкритості та милосердя.

Інформуємо, що наступне засідання учасників Центру відбудеться 03 листопада о 14.30 в аудиторії № 202 нового корпусу університету. Запрошуються усі бажаючі!

Пресцентр УДПУ