Факультет початкової освіти УДПУ організував та провів семінар для учителів початкової школи. Його учасниками були майже сто учителів з міста Умань та Уманського району.

Привітав учасників заняття декан факультету початкової освіти, кандидат психологічних наук, доцент Борис Якимчук, який доповів про мету та завдання професійного навчання учителів початкової школи та побажав плідної і результативної роботи.

Про нові умови та зміни у навчально-виховному процесі відповідно до Закону України «Про освіту» доповідала доктор педагогічних наук, професор, завідувачка лабораторією «Проблеми сільської початкової школи» Ольга Комар.

Продуктивною була робота учасників по тематичних секціях.

Проблему «Система неперервної освіти вчителів початкової школи» представляв кандидат педагогічних наук, доцент Олексій Муковоз. Він презентував сайт, на якому вчителі матимуть змогу отримувати важливу інформацію для здійснення професійної діяльності.

Про підтримку та розвиток математично здібних учнів акцентувала  увагу колег кандидат педагогічних наук Тетяна Гарачук.

Учасники семінару дякували за добре організаційний захід, змістовне його наповнення та дружній прийом у стінах університету.

Пресцентр УДПУ