Щорічно в рамках святкування Дня студента на факультеті фізичного виховання проходить спортивно-розважальний захід «Веселі старти». Цього року у ньому взяли участь збірні команди з І по ІVкурс. Першим завданням для команд була презентація їхньої назви: збірна І курсу - «Штурм», ІІ курсу - «Дядюшки», ІІІ курсу - «Малята» та ІV курсу - «Фантастична п’ятірка». Сюрпризом для учасників стало те, що у змаганнях взяла участь команда викладачів факультету фізичного виховання під назвою «Олімп».

У спортивній залі панувала дуже тепла і дружня атмосфера: викладачі змагалися на рівні зі студентами, підтримували один одного та інші команди. Кожен з учасників отримав не лише чудові враження а й солодкі подарунки.

У підсумку змагань ІV місце посіла команда ІІІ курсу «Малята», ІІІ місце - команда ІVкурсу «Фантастична п’ятірка», ІІ місце - дебютанти змагань, команда І курсу «Штурм». І місце впевнено виборола команда ІІ курсу «Дядюшки».

Такі заходи як спортивно-розважальний захід «Веселі старти» дуже потрібні для юнаків та дівчат. Студентські роки - це найяскравіша сторінка життя сучасної молоді, а якщо йдеться про студентство факультету фізичного виховання, то можна з впевненістю сказати, що це дуже активні, креативні та веселі студенти. Ось так неординарно вони привітали самих себе, велику студентську родину факультету фізичного виховання, з Днем студента!

Пресцентр УДПУ