Під гаслом «Будь спортивним!» студенти усіх Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли активну участь у спортивних змаганнях, які проводилися в межах відзначення Міжнародного дня студентського спорту та Дня захисників і захисниць.

Учасників спортивного заходу привітала проректор з гуманітарних питань Наталя Ревнюк. Звертаючись до молоді, Наталя Іванівна наголосила на необхідності занять спортом. «Ми раді бачити сьогодні спортивних, молодих людей, які віддають перевагу здоровому способу життя, а це означає, що вони зможуть досягти висот у своєму житті. Це – чудово! Саме від вас залежить, які пріоритети ви розставите на своєму шляху, а в Університеті завжди радо підтримають ваші ініціативи і створять належні умови для занять спортом. Примножуйте здобутки у спорті. Не зупиняйтесь на досягнутому, цілеспрямовано крокуйте до найвищих вершин», – зазначила проректор.

Багато яскравих спортивних подій відбулося в минулому навчальному році. Учасники заходу гучними оплесками привітали спортсменів, які брали участь у змаганнях, кубках, чемпіонатах на всеукраїнському та міжнародному рівнях та примножували спортивні здобутки Університету.

Студентство демонструвало свою вправність у змаганнях з різних видів спорту: перетягування канату, армреслінгу, кросфіту, виконанні вправи «Кидки на влучність у кільце». Змагання дали змогу виявити сильніші факультетські команди і зменшити психологічну напругу у студентів, пов’язану з військовими діями в Україні. 

Основний меседж спортивного заходу – вдячність Збройним Силам України за захист, за можливість жити, працювати, займатися спортом, зустрічатися з друзями. З цією метою було організовано благодійний збір для підрозділу, в якому проходить службу випускник факультету фізичного виховання Максим.

Модератором заходу виступив спортивний клуб УДПУ, керівник – Володимир Щербина.

Переможці і призери змагань були нагороджені грамотами.

Наші спортсмени – наша гордість!

Пресцентр УДПУ